Kookworkshop – vegetarische keuken, 18 februari 2018 Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 18 februari geef ik een workshop in de vegetarische keuken. Wil je wat inspiratie opdoen met nieuwe en spannende vegetarische gerechten? Kom dan naar deze workshop. Wij maken gerechten met invloed van o.a. de Zweedse, Midden Oosterse, Indiase en Italiaanse keuken.

 

Wat gaan we koken:

Wij maken een buffet van verschillende koude en warme vegetarische gerechten zoals bv.: 2016-09-02-14-28-09

  • salade met gerookte bieten
  • Thaise pompoensoep
  • quinoasalde met o.a. ingelegde citroen en pistachenoten
  • Indiaase curry (we maken zelf de currypasta)
  • Italiaanse rotolo (een bijzondere pastagerecht)

We maken ook een kleine dessertbuffet met o.a een panna cotta.

 

Inclusief in de workshop:

– welkomstdrankje en hapje
– uitleg en begeleiding van het bereiden van het vegetarische buffet en dessert
– wijn/fris/water tijdens het diner
– een potje chilijam om mee te nemen naar huis
– alle recepten in pdf-formaat via e-mail na de workshop

De workshop start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Bekijk hier foto’s van een workshop!

De locatie is de mooie en professioneel ingerichte keuken van De Wilg op Mecklenburglaan 3-5, 3581 NV Utrecht (stad).

Min. 8 en max. 10 deelnemers.
Kosten zijn € 70 (inclusief 6% btw) per persoon.

Aanmelding uiterlijk op vrijdag 2 februari.

Welkom!

One thought on “Kookworkshop – vegetarische keuken, 18 februari 2018

Comments are closed.