Midzomer afhaalmenu Door Ingrid Geel Nilsson

Vrijdag 25 juni is het Midsommarafton (Midzomeravond) in Zweden. Bestel hier je zomerse afhaal menu!

Het traditionele menu bestaat uit:

  • Gravad lax (gepekelde zalm) met mosterddille saus
  • Matjessill (gemarineerde haring) met zureroomsaus
  • Krieltjessalade met peultjes & radijzen
  • Västkustsalade met o.a. garnalen, mosselen, rivierkreeftstarten & asperges
  • Boekweitsalade met gepofte en gemarineerde (kleur)bieten
  • Västerbottenquiche 1x mini quice van ca 7 cm Ø p.p.
  • Rode bieten eieren met mierikswortelcrème (2 halve p.p.)
  • Aardbeien/amandelgebak van 6 cm ø

Prijs per persoon: € 19,50 p.p. Te bestellen per 2 personen!

Eventueel extra bij te bestellen:

  • Ingelegde haring, pot voor 3-4 personen  € 5,00  (2 weken houdbaar in de koelkast)
  • Mosterdharing, pot voor 3-4 personen € 5,00  (2 weken houdbaar in de koelkast)

Het vegetarische menu bestaat uit:

  • In zout gepofte wortelen, en in dille & sojasaus gemarineerd
  • Ingelegde aubergine met zeewierparels & bieslook
  • Krieltjessalade met peultjes & radijzen
  • Asperges/doperwten/champignon-salade
  • Boekweitsalade met gepofte en gemarineerde (kleur)bieten
  • Västerbottenquiche 1x mini quice van ca 7 cm Ø p.p.
  • Rode bieten eieren met mierikswortelcrème (2 halve p.p.)
  • Aardbeien/amandelgebak van 6 cm ø

Prijs per persoon: € 16,50 p.p. Te bestellen per 2 personen!

Alle prijzen zijn inclusief 9% btw

– Plaats je bestelling via mail naar info@northerndelight.nl uiterlijk op maandag 21 juni. Geef bij het bestellen aan of je via factuur of tikkie wilt betalen.
Haal het menu op in onze productiekeuken in Houten (Peppelkade 12, 3992 AK Houten) op vrijdag 25 juni tussen 14.30 en 17.30 uur

Praktisch:
– De gerechten zijn minimaal tot en met zaterdag 26 juni houdbaar in de koelkast.
– Je zorgt zelf voor serveerschalen voor de gerechten.
– Je serveert de gerechten koud of op kamertemperatuur.

Voor vragen bel 06-15 08 73 63 of stuur een mail naar info@northerndelight.nl

GLAD MIDSOMMAR!