Online kookworkshop: Zweedse keuken – FIKA Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 15 mei om 14.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse zoete keuken. Zweden heeft een rijke traditie wat betreft koffiedrinken en daarbij lekkere koekjes, cake en koffiebroodjes eten.
Tijdens deze online workshop vertel ik meer over deze traditie en over de FIKA-cultuur van vandaag. 

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen bakken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis.

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen. (LET OP: voor deze workshop heb je een OVEN nodig!)

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

We bakken een Toscakaka (een cake met lekkere amandel-topping), Wienerstänger (gesneden koekjes met jam en glazuur), Kolakakor (gesneden stroopkoekjes met deze keer gember en chocolade) en Havrekakor (haverkoekjes). Als we tijd over hebben worden de haverkoekjes ook voor de helft in chocolade gedoopt. Met het recept voor drie kleine koekjes en een lekkere cake kom je al een heel eind richting een echte “kafferep”!

Samenvatting
Datum: zondag 15 mei, 2022
Tijd: 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw) per persoon.
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je alle volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 mei, 2022 door het invullen van onderstaand formulier: