okt
27
Online kookworkshop: Zweedse keuken hartig – Brood & boter! Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 15 november om 13.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse hartige keuken met het thema Brood & boter!

Wij bakken samen echte Zweedse ‘tunnbröd’ met smaak van venkel, anijs en karwij. Dit brood wordt gebakken in een koekenpan op het fornuis. Verder maken we sinaasappel & gember marmelade (dikke confituur) en ons eigen boter. Zelf boter maken is heel leuk, en makkelijker dan je denkt. Je brengt je boter op smaak met een eigen gekozen smaakmaker. Ik geef je vooraf daar meer informatie over.

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen bakken en koken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis. 

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen.

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Samenvatting

Datum: zondag 15 november, 2020
Tijd: 13.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw).
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je de volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 november, 2020 door het invullen van onderstaand formulier: