jul
06
Online kookworkshop: Zweedse keuken – hartig Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 19 juli om 14.30 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse hartige keuken. Wij maken een driegangen-menu met traditionele Zweedse gerechten of traditionele Zweedse smaken.

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen koken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis.

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen. (LET OP: voor deze workshop heb je een OVEN nodig!)

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Binnen 2,5 tot 3 uur maken we een driegangen-menu bestaande uit de volgende gerechten: 

voorgerecht: in rode bieten gepekelde zalm (gravad lax) met mosterd-dillesaus
hoofdgerecht: Wallenbergare (chique hamburgers), Hasselbacksaardappelen (aardappelen uit de oven), pressgurka (snel ingelegde komkommer met peterselie) en (bos)paddenstoelensaus
nagerecht: karnemelk pannacotta met in vanille gepocheerde rabarber

Je kiest zelf voor hoeveel personen je kookt. Je krijgt de boodschappenlijst voor een persoon. Kook voor jouw familie of nodig een vriend/vriendin uit voor het driegangen-menu!

Samenvatting

Datum: zondag 19 juli, 2020
Tijd: 14.30 uur tot ongeveer 17.30 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw).
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je alle volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 juli, 2020 door het invullen van onderstaand formulier: