Online kookworkshop: Zweedse keuken – MASTERCLASS ZOET! Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 7 november om 14.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse zoete keuken met het thema MASTERCLASS ZOET. Tijdens deze workshop maken wij twee klassiekers uit de Zweeds patisserie; vanilleharten (gevuld met eigengemaakte vanille crėme) en ‘biskvier’ (amandelkoekje bedekt met een chocoladebotercreme en afgewerkt met chocolade).

Wij maken 6 stuks vanilleharten en 10 stuks ‘biskvier’. Dit zijn verfijnde koekjes die net wat meer aandacht vraagt om te maken. Maar het resultaat is zeker de moeite meer dan waard!

Om de vanilleharten te maken heb je een set van 6 speciale vormpjes nodig. Als je ze niet al hebt kan je deze bijbestellen dan stuur ik ze per post op (OP=OP). Geef graag bij de opmerkingen op het aanmeldingsformulier aan indien je de vormpjes wilt bestellen. De extra kosten hiervoor zijn € 10,00.

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen bakken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis.

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen. (LET OP: voor deze kookworkshop heb je een OVEN nodig!)

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Samenvatting

Datum: zondag 7 november, 2021
Tijd: 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief btw).
Kosten 6 stuks vormpjes inclusief opsturen binnen Nederland: € 10,00 (inclusief btw)
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je de volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 november, 2021 door het invullen van onderstaand formulier: