Online kookworkshop: Zweedse keuken – SMÖRGÅSTÅRTA VEGETARISCH Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 10 april om 14.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop SMÖRGÅSTÅRTA. Wij maken samen deze klassieke broodjestaart maar een vegetarische versie. Smörgåstårtor zijn steeds heel populair als gerecht voor feesten zoals verjaardagen, doopfeesten, examens feesten en jubilea.

 

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen koken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis.

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Binnen 2 uur maken we de vullingen voor de taart, we zetten de taart samen en we garneren de taart.

Je kiest zelf voor hoeveel personen je kookt. Je krijgt de boodschappenlijst voor een taart voor 2-3 personen. Kook voor jouw familie of nodig een vriend/vriendin uit om van deze heerlijke hartige taart te genieten!

Samenvatting

Datum: zondag 10 april, 2022
Tijd: 14.00 uur tot maximaal 16.00 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw).
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je het volledige recept via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 april, 2022 door het invullen van onderstaand formulier