Online kookworkshop: Zweedse keuken zoet – Advent! Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 28 november om 14.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse zoete keuken met het thema Advent. Het is de eerste zondag in Advent en dat is de start van de kerstviering in Zweden. In deze workshop genieten wij van de echte Zweedse kerstsmaken en geuren: saffraan, sinaasappel, kaneel, kruidnagel & gember.

Wij maken 10 stuks “Lussebullar” (saffraankoffiebroodjes), een kleine gevulde saffraankrans (gevuld met amandelspijs en sinaasappel), “glögg” (Scandinavische glühwein) en “pepparkakor” (Scandinavische gemberkoekjes). 

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen bakken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis.

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen. (LET OP: voor deze kookworkshop heb je een OVEN nodig!)

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Bak voor jouw familie of nodig een vriend/vriendin uit om samen de eerste zondag in Advent te vieren!

Samenvatting

Datum: zondag 28 november, 2021
Tijd: 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw).
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je de volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 november, 2021 door het invullen van onderstaand formulier: