dec
31
Online kookworkshop: Zweedse keuken zoet – NO BAKE! Door Ingrid Geel Nilsson

Zondag 7 maart om 13.00 uur geef ik een interactieve online kookworkshop gericht op de Zweedse zoete keuken met het thema NO BAKE!

Wat gaan wij dan doen tijdens een zoete NO BAKE kookworkshop? Wij maken koekjes waar je geen oven voor nodig hebt. Dus perfect voor jou die misschien geen oven hebt, of in ieder geval niet eentje waar je goed in kan bakken. 

Tijdens de workshop maken we drie heerlijke koekjes; ‘dammsugare‘, chocoladekokosbollen en witte chocoladekokosbollen!

Dammsugare‘ betekend stofzuigers en de naam komt van dat de koekjes qua uiterlijk lijken op een hele ouderwetse stofzuiger. De vulling is een mengsel van verkruimelde koek en cake, op smaak gebracht met rum aroma en omwikkeld met marsepein en chocolade.

Iedereen die ooit in Zweden is geweest kent de chocoladekokosbollen. Dit is misschien het meest geliefde koekje van Zweden voor zowel jong als oud. Wij maken twee hele volwassenen versies; een bruine versie met gebruneerde boter, espresso en geroosterde kokos en een witte versie met witte chocolade en limoen!

De workshop wordt gegeven via Zoom. Wij gaan samen bakken, ik in mijn keuken die je op het scherm ziet en jij in jouw eigen keuken thuis. 

Vooraf krijg je een boodschappenlijst zo dat je alle benodigde producten in huis kan halen. Verder krijg je ook een lijst met de benodigde gereedschappen.

Als je alles klaarlegt hoef je tijdens de workshop niet te zoeken. Tijdens de workshop kan je ook vragen stellen via de chat of door je microfoon aan te zetten tijdens een vraag stellen.

Samenvatting

Datum: zondag 7 maart, 2021
Tijd: 13.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: in jouw eigen keuken met je eigen laptop, tablet of ipad via online meeting platform Zoom
Deelnamegeld: € 34,50 (inclusief 9% btw).
Vooraf krijg je een boodschappenlijst en gereedschappenlijst. Ook het meeting ID en wachtwoord voor de Zoom-meeting. Verder krijg je een korte toelichting over het gebruiken van Zoom.
Achteraf krijg je de volledige recepten via mail toegestuurd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 maart, 2021 door het invullen van onderstaand formulier: