Workshops op maat Door Ingrid Geel Nilsson


Op dit moment zijn er in verband met de covid-19 pandemie alleen mogelijk om online kookworkshops te volgens. Maar ook deze kunnen op maat gemaakt worden voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, nieuwjaars activiteit of als onderdeel van een borrel de hapjes eerst tijdens een kookworkshop te maken. De workshops worden gegeven in een beschermde online omgeving van Zoom

De deelnemers koken thuis in hun eigen keuken. Ik begeleid en kook mee vanuit mijn keuken die met twee camera’s te volgen is: een camera gericht op mij en de keuken in het algemeen en een camera gericht op mijn aanrecht en wat ik aan het doen ben. Op deze wijze kunnen de deelnemers precies de instructie volgen.

Vooraf krijgen de deelnemers een boodschappenlijst, een lijst met de nodige gereedschappen en een instructie over het gebruik van Zoom. Achteraf krijgen de deelnemers de uitgewerkte recepten op de mail.

De tijdsduur van een online kookworkshop is minimaal 1 uur en kan afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever ook langer zijn. De inhoud van de kookworkshop kan bestaan uit zoete of hartige gerechten, ook dit in overleg.

Voor meer informatie en om de opties te bespreken neem contact op via 06-15 08 73 63 of stuur een mail naar info@northerndelijgt.nl

—————————————————–

Het is ook mogelijk om een workshop speciaal voor jouw groep vrienden/collega’s te organiseren. De standaard locatie is in Utrecht maar in overleg kan de workshop ook op een andere, door jou aangewezen, geschikte locatie plaats vinden. Afhankelijk van de locatie kunnen reiskosten gerekend worden.

Voor een standaard workshop in Utrecht gelden de volgende prijzen inclusief 9% btw:

Zweedse keuken; een introductie: € 72,00 p.p. met een minimum van 8 personen
Zweedse kersttafel: € 72,00 p.p. met een minimum van 8 personen
Zweedse koffietafel: € 60,00 p.p. met een minimum van 8 personen 

Indien gewenst kan de inhoud van de workshop ook op maat gemaakt worden. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Neem voor een workshop op maat contact op via info@northerndelight.nl of bel 06-15 08 73 63