Workshops op maat Door Ingrid Geel Nilsson


Online kookworkshops kunnen op maat gemaakt worden voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, nieuwjaarsactiviteit of als onderdeel van een borrel de hapjes eerst tijdens een kookworkshop te maken. De workshops worden gegeven in een beschermde onlineomgeving van Zoom

De deelnemers koken thuis in hun eigen keuken. Ik begeleid en kook mee vanuit mijn keuken die met twee camera’s te volgen is: een camera gericht op mij en de keuken in het algemeen en een camera gericht op mijn aanrecht en wat ik aan het doen ben. Op deze wijze kunnen de deelnemers precies de instructie volgen.

Vooraf krijgen de deelnemers een boodschappenlijst, een lijst met de nodige gereedschappen en een instructie over het gebruik van Zoom. Achteraf krijgen de deelnemers de uitgewerkte recepten op de mail.

De tijdsduur van een online kookworkshop is minimaal 1 uur en kan afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever ook langer zijn. De inhoud van de kookworkshop kan bestaan uit zoete of hartige gerechten, ook dit in overleg.

Voor meer informatie en om de opties te bespreken neem contact op via 06-15 08 73 63 of stuur een mail naar info@northerndelight.nl